Neem de tijd om onze website goed door te lezen en doe uw voordeel. Win met roulette!

De werking van het online roulette burenspel

De werking van het online roulette burenspelTijdens het spelen van roulette heb je vast en zeker wel eens het gevoel dat je denkt dat het goed af gaat lopen en dan ineens loopt het toch anders. Dit is iets wat veel spelers kennen als zij regelmatig roulette spelen.

Wist je dat deze situatie voorkomen kan worden? Je hebt bijvoorbeeld het idee dat het balletje op de 34 uit gaat komen en dan ineens valt hij op het getal naast de 34 in het roulettewiel. Je hebt dan verloren, maar het is wel heel zuur het was zo dichtbij! Het burenspel is een roulette strategie die gebruikt kan worden. Je speelt dan namelijk ook op de omliggende getallen en het doel daarvan is dat je het risico gaat beperken op verlies. We leggen je in dit bericht uit hoe het precies werkt en misschien is dit wel een passende online roulette strategie voor jou.

Speel met het burenspel roulette bij Turbo Casino!

Werkwijze burenspel

Het burenspel van roulette is bij sommige mensen bekend, maar er zijn ook genoeg mensen die het niet kennen. Daarom is een korte uitleg op zijn plaats. Het gaat er om dat je gewoon een inzet gaat plaatsen en dan speel je automatisch ook mee op de omliggende getallen. Er zijn daarin verschillende mogelijkheden:

  1. Je hebt directe buren, je speelt dan met aan beide kanten één buur. Je krijgt dus in totaal 3 fiches die geplaatst kunnen worden.
  2. Twee buren, je zet dan in op het getal wat je in gedachten had en dan speel je aan iedere kant ook op 2 buren. Je hebt dan 5 getallen waar je op in gaat zetten.
  3. Drie buren, je kiest dan een getal en dan ook voor 3 buren aan beide kanten. Je hebt dan dus 7 getallen waar je op speelt. Dit geeft je veel hogere winstkansen.

roulette burenspel print

Inzetten kiezen

Er zijn bij het burenspel ook een aantal voorgeprogrammeerde tactische inzetten die je kunt kiezen. Je zou daarbij kunnen denken aan het Zero spel. Het gaat er dan om dat je in gaat zetten op 0/3, 12/15, 32/35 en 26. Het zijn de opties rondom de 0. Als je dan hebt gewonnen dan gelden er uitbetalingen van 18 of 36 keer je inzet. Een andere optie die je kunt kiezen is serie 0/2/3. Dit houdt in dat je in gaat zetten op de getallen rondom 0, 2 en 3. Het ziet er dan zo uit: 0/2/3, 4/7, 12/15, 18/21. 19/22, 25/28, 26/29 en 32/35. Daarbij liggen dan de uitbetalingen op 18 of op 12 keer je inzet.

Ook kan er gekozen worden voor Orphelins. Er wordt dan een inzet geplaatst op de groepen 1/20/14/31/9 en 6/34/17. Ook kun je nog denken aan serie 5/8. Je plaatst dan een inzet op de getallen 5, 8 en alles daaromheen. Ook dan heb je hoge winstkansen en dit kan een spel erg spannend maken.

Burenspel wel of niet gebruiken?

Of dat je het burenspel tijdens een spelletje roulette gaat gebruiken bepaal je helemaal zelf. Het kan zijn dat het voor jou een fijne manier is om te spelen. Je zou het altijd eens kunnen proberen en dan weet je ook wat jouw kansen zijn als je met deze inzetten speelt. Ook qua afwisseling kan het leuk zijn als je de speelstrategie onder de knie hebt. Je hoeft er dan niet altijd gebruik van te maken, maar het zou voor de variatie wel eens leuk kunnen zijn.