Neem de tijd om onze website goed door te lezen en doe uw voordeel. Win met roulette!

Labouchere strategie

Labouchere strategieDat de Labouchere strategie als een op zichzelf staand systeem gezien kan worden komt geheel door het feit dat er gebruik gemaakt wordt van een wiskundige formule. Bij de Labouchere strategie speel je dus niet alleen je inzetten op een bepaalde manier bij winsten of verliezen. Maar zal je met wiskundige berekeningen je kansen op winst zo hoog mogelijk uit kunnen laten komen.

Spelers die graag doordacht spelen en daarbij de beste winstkansen willen genieten kunnen zeker goed gebruik gaan maken van dit roulette systeem. Houdt er wel rekening mee dat de Labouchere roulettestrategie relatief moeilijk te begrijpen is. Dit betekent dat je wel vooraf goed moet weten wat er van je verwacht wordt en goed om moet kunnen gaan met wiskundige berekeningen.

Doelbepaling van groot belang

Vanzelfsprekend kun je de Labouchere strategie zien als een systeem waar je oneindig veel geld mee kunt verdienen. Toch is het niet het meest handig om zolang mogelijk door te gaan. Een tip die we je op onze online roulette strategie website zeker mee willen geven is dan ook om altijd een doel te bepalen. Stel van te voren vast hoeveel winst je wilt gaan behalen en stop met het spelen van de Labouchere strategie als je dit doel behaald hebt. Mocht je hierna alsnog van deze roulettestrategie gebruik willen maken? Dan kan dat altijd! Bepaal dan een nieuw doel en behoud de eerder behaalde winsten om niet tegen grote verliezen aan te kunnen lopen.

Wiskundige formule

Zoals al gezegd kun je bij de Labouchere strategie rekenen op een bijzondere wiskundige formule. Die zal uiteindelijk je kansen op een winst hoger uit laten komen. Als je een doel bepaald hebt voor een winst van bijvoorbeeld € 20 euro kun je deze wiskundige formule zelf opstellen. De bedoeling is daarbij dat je een lijn met getallen vult die niet al te hoog zijn en die samen het doelbedrag van een eventuele winst zullen vormen. Als je bijvoorbeeld € 20 euro wilt gaan winnen? Dan zou de wiskundige formule er zoals deze uit kunnen zien: 1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 1 – 1 – 2 – 1. Heb je een reeks vastgesteld? Dan kun je een poging gaan doen om winst te behalend oor de Labouchere strategie toe te gaan passen.

Winstdoel:Voorbeeldreeks:
€ 10 euro1, 2, 3, 2, 1, 1
€ 20 euro1, 2, 3, 4, 5, 1, 1, 2, 1
€ 50 euro4, 2, 4, 1, 2, 6, 5, 2, 2, 4, 6, 3, 3, 6
€ 100 euro8, 8, 4, 2, 2, 6, 4, 5, 3, 3, 3, 4, 3, 10, 8, 9, 4, 8, 5, 5

Spelen met de Labouchere strategie

Nu je weet welke wiskundige formule er achter de Labouchere roulettestrategie schuilt wil je ook weten hoe er gespeeld kan worden bij dit systeem. Je eerste inzet zal bestaan uit de eerste en tweede getal van de reeks die je genoteerd hebt. In het geval van ons voorbeeld is dit 1 + 1 en zal je dus met € 2 euro gaan gokken op bijvoorbeeld rood. Wanneer er met deze inzet gewonnen wordt haal je allebei de getallen weg. Hierna zal de reeks er zo uit komen te zien: X – 2 – 3 – 4 – 5 – 1 – 1 – 2 – X. Vervolgens wordt je volgende inzet bepaald door de getallen 2 + 2. Op basis hiervan zal je dus een bedrag van € 4 euro moeten spelen.

Had je in het voorbeeld verloren? Dan was het verloren getal aan de reeks toegevoegd en was je getallenreeks dus eerst langer geworden. In dat geval had je deze nieuwe getallen in de reeks gehad om mee verder te spelen. 1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 1 – 1 – 2 – 1 – 2. Handig bij het gebruik van deze strategie is dat je de reeks op papier bijhoudt. Of maak gebruik van bijvoorbeeld een Word Document.