Neem de tijd om onze website goed door te lezen en doe uw voordeel. Win met roulette!

Meer over het Barbi systeem

Meer over het Barbi systeemJe bent een echte rouletteliefhebber en dan ben je op zoek naar een strategie of systeem welke je toe kunt passen tijdens het gokken. De vraag is echter hoe denk je het aan te kunnen pakken? Misschien heb je de basis items al gehad en ben je op zoek naar wat nieuws. Dan hebben wij dat voor jou want het Barbi systeem zou een goede keuze kunnen zijn.

De laatste jaren is dat wel volop veranderd, want er bestaan een oud en een nieuw systeem waar jij naar kunt kijken. Hoe het allemaal werkt, zullen wij je toelichten en zo kun jij beslissen of dit een goede online roulette strategie, of in dit geval systeem is, waar je je in kunt vinden. Je hebt alle tijd om het te proberen dus waar wacht je nog op?

Klik en speel ook met het Barbi systeem!

Uitleg systeem

Als je al andere roulette systemen gewend bent, dan zou je kunnen zeggen dat het Barbi systeem een beetje complex is. Toch kun je het snel onder de knie krijgen en er dan ook met geluk veel geld mee verdienen. Het systeem is bedacht voor Richard Grace. Hij speelde zelf uiteraard ook graag roulette en is toen aan de slag gegaan om te kijken hoe hij snel meer winst kon behalen. Daarom hebben we het eerst over de basis van het systeem en dat is het oude Barbi systeem zoals dat wordt genoemd. Er werd daarbij op toegezien dat er zoveel mogelijk getallen op de roulette tafel bedekt waren. Als je naar Europees roulette kijkt dan zijn het 36 cijfers, 0 tot en met 37. Je zou dan met het oude Barbi systeem 28 van de 37 getallen bedekken. Dit is dan ongeveer 75%.

Maar je gaat dan je winstdoel vastleggen en dat doe je tussen de 27 en 33%. Als je dat doel dan hebt behaald dan stop je met gokken aan deze speeltafel of je gaat je inzet verlagen. Bij het oude Barbi systeem heb je een aantal getallen niet gedekt en dat zijn 4, 7, 16, 19, 22, 25, 34, 35 en 36. Wanneer dat jij dan één of meerdere van de cijfers op het scorebord ziet van de laatste ronden, dan kun jij beginnen met je systeem. Maar je hebt ook verplichte inzetten en alternatieve inzetten zodat je de kansen op winst kan verhogen. Let op want je hebt door de verplichte inzetten al 28 van de 37 getallen gedekt. Ook zijn er de 3x inzet en 2x inzet. Dit kun je vanzelf ervaren als je het systeem toe gaat passen.

Iets voor jou?

Als je dit zo hebt gelezen, kun jij dan zeggen dat het Barbi systeem wat voor jou is? Het zou namelijk kunnen dat het je aanspreekt en dan wil jij er toch ook alles over weten? Het enige wat we je aanraden is het zelf te proberen. Bij een online casino heb je de kans om met virtueel tegoed aan de slag te gaan en dan kun jij ook dit systeem oefenen en dan kijken hoe het werkt. Als je er ook het maximale uit wilt halen dan kun je maar beter met eigen geld spelen maar eerst maar eens oefenen. Roulette strategieën en systemen zijn er genoeg, dus ga er voor zitten en hopen dat je veel geluk hebt. Iedere ronde heb je weer nieuwe kansen en die kun je direct pakken!