Neem de tijd om onze website goed door te lezen en doe uw voordeel. Win met roulette!

One Hit Wonder strategie

Bij de One Hit Wonder roulette strategie ga je 1 getal spelen in de veronderstelling dat elk getal ooit wel een keer moet vallen. Wij hebben deze tactiek nog wat uitgebreid waardoor een getal wel erg lang niet moet vallen om verlies te draaien met dit systeem.
one hit wonder strategie

Speel een nummer met de One Hit Wonder Strategie

Normaal gesproken pak je een getal naar keuze, bijvoorbeeld je geluksgetal. Wij doen dat niet en we pakken een getal dat 50 maal niet gevallen is. Je moet dus echt een goede administratie bij gaan houden van de tafel of tafels waarop je het systeem gaat spelen. Heb je meerdere getallen die meer dan 50 maal niet zijn gevallen dan kun je die gelijktijdig gaan spelen.

Hoe begin je?

Je begint met een inzet van 1 euro op het getal dat 50 maal niet is gevallen. Mocht het nummer bij de inzet van 1 euro niet komen dan herhaal je dit 30 maal. Je stopt met het spelen van het nummer als het gevallen is. Nadat het 30 maal niet gevallen is begin je 2 euro te zetten en dit doe je 15 maal. Mocht je nog steeds niet winnen dan is het betreffende getal inmiddels 95 rondes achter elkaar niet gevallen. Nu gaan we naar 3 euro per ronde en dat doen we 10 maal. De investering die we gedaan hebben is 90 euro en je verliest dit bedrag alleen als een getal 105 maal niet valt. Je kunt natuurlijk doorgaan met het spelen door de inzetten langzaam te blijven verhogen. Wij raden aan om te stoppen bij 105 maal omdat je deze negatieve serie makkelijk opvangt met de winsten die je steeds maakt met het systeem.

De One Hit Wonder strategie kost wel veel tijd

One Hit Wonder strategie is een makkelijk maar tijdrovend systeem. Heb je een grote bankroll dan is het ook zeer geschikt om met hogere inzetten te spelen. Speel je met 5 euro per fiche dan zijn je winsten en verliezen ook 5 maal zo groot.

Zeker samen met de grote bonussen die je krijgt bij de online casino’s, is dit een heel aantrekkelijk systeem om te proberen.