Neem de tijd om onze website goed door te lezen en doe uw voordeel. Win met roulette!

Parlay Strategie

Het parlay systeem is een van de makkelijkste systemen om te begrijpen. Je hebt er geen wiskunde knobbel voor nodig maar alleen een inleg waar je jezelf prettig bij voelt en je moet een bedrag bepalen wat je wilt winnen. Nadat je deze twee bedragen hebt bepaald kun je op allerlei manieren gaan spelen. Je kunt verschillende inzet methodes gebruiken waardoor het al veel leuker wordt dan de andere strategieën waar je aan een strak schema wordt gehouden.

Een voorbeeld van de parlay roulettestrategie

Parlay strategieDoelstelling is om 400 euro te gaan winnen met een inzet van 20 euro.

  • We zetten 20 euro in op rood. Als rood wint hebben we 40 euro.
  • We zetten 40 euro in op zwart. Als zwart wint hebben we 80 euro.
  • We zetten de 80 euro in op 6 getallen. Als we winnen hebben we 400 euro.

In drie simpele stappen gaan we van 20 euro naar 400 euro. Is het mis dan beginnen we gewoon weer met 20 euro. Dit is maar een voorbeeld omdat je zelf tal van combinatie inzetten kunt verzinnen om met driemaal inzetten aan een streef bedrag te komen.

Het draait allemaal om discipline

Door het systeem houd je discipline en hoef je jezelf alleen maar te concentreren om het streef bedrag te halen. Door vast te houden aan het parlay inzet systeem kom je niet in de verleiding om andere inzetten te gaan doen. Hoe meer getallen en enkelvoudige kansen je speelt, hoe kleiner je winstmarge. Het is echt een mooi systeem voor gokkers die met een klein bedrag in korte tijd een klapper willen maken.

Bedenk wel dat het casino met deze roulette strategie op de lange duur nog steeds een voordeel op je heeft. Maar voor spelers die in een sessie een gok willen wagen is het een super systeem. Met een paar goede keuzes maak je van 100 euro zo 10.000 euro. Frustrerend kan de parlay strategie zijn omdat je niet zo vaak wint als met de andere systemen. Maar maak je winst dan kunnen het echt extreem grote bedragen zijn.

Vriant

Je kunt het parlay systeem ook beperken tot twee stappen waardoor de winst kleiner wordt maar de winstkans weer groter.