Neem de tijd om onze website goed door te lezen en doe uw voordeel. Win met roulette!

Paroli Strategie

Het Paroli strategie gaat er van uit dat je de winst die je bij een inzet hebt behaald weer volledig in gaat zetten. Door deze roulette strategie kun je veel winnen als je in een goede serie terecht komt. De meeste roulette systemen gaan er vanuit dat je meer moet gaan zetten als je verliest, maar bij het Paroli strategie dus niet.

Paroli bij enkelvoudige kansen

InzetUitbetaling
€5€10
€10€20
€20€40
€40€80
€80€160

Je begint dus met een inzet van 5 euro en je laat de winst steeds staan. Je kunt zelf beslissen wanneer je de winst wilt pakken. Doe je dit na 3 maal gewonnen te hebben dan pak je 40 euro, wat 35 winst betekent. Laat je de winst nog een keer extra staan dan heb je al 80 euro. Je hoeft dus maar een serie van 4 maal dezelfde kleur te krijgen om 75 winst te behalen. Verlies je dan begin je weer met een inzet van 5. De begin inzet kun je natuurlijk ook lager of hoger maken.

Paroli spelen op dozijnen of kolommen

InzetUitbetaling
€5€15
€15€45
€45€135
€135€405

Bij een inzet op een dozijn of kolom is de uitbetaling 3 tegen 1. Bij de tweede inzet is het begin bedrag dan ook al maal 9. Haal je de winst na de tweede keer eraf dan heb je dus 40 euro winst. Het hoeft dus maar 1 op de 8 maal te lukken om winstgevend te spelen.

Durf je het aan om de winst na 2 rondes nogmaals te laten staan dan pak je zelfs 130 euro winst. Bij de inzetten op een dozijn of kolom speel je maar 12 van de 37 nummers waardoor dit systeem moeilijker is dan het Paroli spelen op de enkelvoudige kansen. Het mag dan moeilijker zijn maar de uitbetalingen zijn ook beter.
Paroli systeem

Angst voor negatieve serie

De meeste systeem spelers verliezen omdat ze tegen een negatieve serie van bijvoorbeeld 8 maal zwart oplopen. Bij dit systeem heb je juist profijt van een serie. Let wel op dat het voor je gevoel lang kan duren voordat je wint bij het Paroli strategie. Het kan namelijk even duren voordat er een serie zwarte getallen komt, maar krijg je deze serie dan zijn je gedane inzetten plus de winst ook snel een feit.

Een garantie van winst heb je niet bij dit systeem maar als je hier wint dan win je meestal ook goed. Spreek een bedrag af waarmee je dit systeem gaat spelen en test het dan eerst op de oefentafels.