Neem de tijd om onze website goed door te lezen en doe uw voordeel. Win met roulette!

Spelregels roulette oefenen

Roulette spelregels oefenenJe hebt bij online roulette verschillende varianten en daarbij horen ook verschillende spelregels. Toch zijn er wel een paar spelregels die bij alle varianten hetzelfde zijn. Kom er nu achter welke online roulette strategie er bij jou past! Of misschien speel je wel liever zonder? Wanneer je je deze eigen gaat maken, zorg jij er voor dat je de basis alvast kent, je zou het als een soort leidraad kunnen gebruiken. Jouw doel bij roulette is altijd hetzelfde, je gaat door middel van een inzet voorspellen op welk nummer het balletje valt en nu maar hopen dat je in de prijzen valt! Wanneer je online gaat spelen kan er een inzet geplaatst worden door middel van fiches. Je ziet op de speeltafel alle nummers afgebeeld staan waar je op in kunt zetten. Maar let goed op want je hebt ook de opties om op meerdere getallen in te zetten!

Inzetten kiezen

Er kan bij roulette gesproken worden over inside bets, waar roulette systemen goed bij werken. Daarvoor kun je dan inzetten op specifieke nummers die aan elkaar grenzen op een speelveld. Je mag ook inzetten op één nummer, of op 2, 3, 4 of 6 nummers tegelijk. Maar je hebt ook nog outside bets bij roulette waar dat je op in kunt zetten. Daarbij gaat het over een serie met nummers, daarbij kies je voor bijvoorbeeld rood, zwart, even, oneven, hoog of laag. Altijd leuk om te bekijken te ontdekken wat jouw kansen zijn.

Overzicht inzetten

Er zijn verschillende inzetten die je bij roulette kunt plaatsen. Daarbij leggen we je graag uit hoe het heet en wat de bedoeling is. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor Plein, dit is een inzet waarbij je de fiches direct op 1 nummer plaatst. Er kan ook gekozen worden voor Cheval, daarbij plaats je een fiche op de lijn tussen 2 nummers in. Ook dit kan in jouw voordeel werken, want zo kun je je kansen spreiden. Maar je kunt ook voor Transversale kiezen en dan kun je links of rechts van een drietal nummers opeenvolgend aan elkaar kiezen. Je hebt ook nog Transversale simple en dat is inzetten op een T-splitsing van zes opeenvolgende nummers. Dan heb je nog Carré en dan speel je op een kruispunt van vier nummers tegelijkertijd. Ook kan er gekozen worden voor Colonne, daarbij geldt een inzet voor twaalf nummers onderaan een kolom.

Soorten roulette oefenen

Nog meer inzetten

Er zijn nog meer inzetten voor roulette te oefenen zoals Colonne à cheval, dan ga je spelen op twaalf nummers opeenvolgend aan elkaar in een blok. Ook kun je nog kiezen voor Chance simple en dat zijn de inzetten op achttien nummers tegelijk, zoals rood, zwart, even, oneven, hoog of laag. Waar je op in gaat zetten, heb je zelf in de hand. Zorg dat je te weten komt hoe het in zijn werk gaat en wat jouw kansen zijn. Je kunt iedere keer weer een andere inzet plaatsen en de kansen verspreiden. De hoogste prijs win je als je inzet op een cijfer en het balletje komt hier terecht!