Neem de tijd om onze website goed door te lezen en doe uw voordeel. Win met roulette!

Tarsoj systeem

Eind 19e eeuw was er in Colorado een goldrush en de Franse kolonist Tarsoj vertrok ook naar Amerika om zijn geluk te beproeven. De goldrush die in 1859 begon bracht duizenden kolonisten en goudzoekers naar een aan indianen toegewezen gebied aan de rand van een gebergte in Colorado Piedmont. Er werd goud gevonden en waar geld is, wordt gegokt en komen de dames van plezier.

Tarsoj systeem

Waar goud gevonden wordt is geld

Tarsoj was een van de gelukkige om goud te vinden en was dan ook snel aan de roulette tafel te vinden. Hij zag hoe zijn mede-goudzoekers hun geld weggooide en begon te denken over een goed systeem voor de roulette. De professor zoals hij genoemd werd door zijn aparte uiterlijk, verzon een systeem om de 2,7 procent voordeel van de bank te verslaan. Hij begon met de basis van het rood/zwart spelen maar ging niet zomaar verdubbelen. Bij verlies ging hij 1fiche meer inzetten en bij winst 1 fiche minder. Na verloop van tijd kwam hij weer uit op 1 fiche en had hij winst behaald.

Eerste speelverbod

De saloon die de roulette aanbood liet hem eerst zijn gang gaan omdat de winst steeds klein was en de andere gokkers toch genoeg verloren. Maar na een jaar dagelijks uitbetalen kreeg Tarsoj als een van de eerste spelers in de geschiedenis een speelverbod.

Speel gevallen kleur na

Bij het Tarsoj systeem gaat je inzet omhoog als je verliest en omlaag als je wint. Doordat de inzet niet snel oploopt kom je na een goede serie van het kleur spelen altijd weer uit op het zetten van 1 fiche en op dat moment heb je weer winst. Tarsoj speelde de tactiek om altijd de kleur na te spelen die gevallen was. De bank moet een zeer lange reeks van rood en zwart om en om gooien hebben om het systeem van de speler te verslaan.

Weinig risico

De winst is klein maar wel met weinig risico. Je kunt zelf bepalen of je inzet van een fiche de waarde van 1 euro of bijvoorbeeld 5 euro heeft. Je begin kapitaal bij een fiche van 1 is natuurlijk minder dan wanneer je met fiches van 5 speelt.

InzetTotaalRaak/misWinst
1-1mis -1
2-3mis-3
3-6mis-6
4-10raak-2
3-5mis-5
4-9raak-1
3-4raak+2
20raak+4
1+3raak+5

Probeer het systeem gratis uit

Test het systeem eerst uit op de oefen tafels en bepaal of het voor jou rendabel genoeg is om te spelen.