Neem de tijd om onze website goed door te lezen en doe uw voordeel. Win met roulette!

Wel of geen roulette strategie?

Wel of geen roulette strategieOf dat er nou met of zonder strategie aan de roulettetafel wordt gespeeld, dat heb je helemaal zelf in de hand. Toch is het goed om eens te kijken wat een online roulette strategie met je spel gaat doen. Het wil niet zeggen dat je maximaal moet spelen, je kunt ook eerst oefenen met virtueel tegoed van een casino.

Zo kom jij er achter welke strategie er bij je spelgedrag past. Of het winstgevend is zal iedere draai weer opnieuw uitwijzen. Je hebt namelijk erg veel kansen op winst, maar het blijft geluk hebben of je gaat winnen of niet. Lees op je gemak een aantal strategieën door die je toe zou kunnen passen. Als het je wat lijkt, probeer het dan eens uit en mocht het goed bevallen kan er altijd gekeken worden wat jij er mee kunt verdienen.

Speel ook online roulette om te winnen!

Strategie opties

Fibonacci roulette systeem is voor veel mensen wel bekend van naam. Maar weet je ook hoe dat het gespeeld moet worden? Er wordt gebruik gemaakt van de rij van Fibonacci. Dit is de rij: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89 etc. Het gaat er om dat ieder getal van de rij de som is van de 2 voorgaande. Het is dan ook eenvoudig uit te rekenen, maar je kunt zo dus een hele lange rij krijgen en het spel wordt erg spannend. Een andere optie die je kunt kiezen heet Flieger. Het gaat er om dat je 15x op een rij verkeerd in moet zetten om te spreken over verlies.

Het is niet erg bekend en wordt ook niet heel vaak toegepast. Maar het Burenspel wel. Dit spel kan op een aantal manieren worden gespeeld. Je kunt bij het Burenspel op de buren van de cilinder inzetten. Dan bepaal je of dat het de eerste buren zijn of ook de indirecte buren (dus de buren die zich daarnaast bevinden). Erg spannend en je hebt een grote kans dat je gaat winnen!

Nog een strategie

Er is nog een online roulette strategie die je niet mag missen en dat is het Kolommen systeem. Tijdens het spel zal je een inzet plaatsen en dat doe je per kolom. Je gaat daarbij eerst een klein bedrag plaatsen op de 1e kolom. Je zal dan het bedrag verdubbelen en dan zet je in op de 2e kolom. Dan zet je in op de 3e kolom en dat is het viervoudige van de 1e inzet. Dan verdubbel je de inzet iedere keer dat je een ronde verliest.

Dit kan wel eens erg spannend zijn en voor veel mensen is dit wel een leuke manier om te spelen. Maar ook hierbij raden we je aan om eerst te oefenen en wanneer het je goed bevalt kun je een gokje wagen en kijken wat het je aan de roulettetafel op gaat leveren. Ook op je mobiel zou je een strategie toe kunnen passen.